Over Gastroblog

OVER GASTROBLOG.NL

Gastroblog.nl is de plek voor kookgekken die niet alleen op zoek zijn naar recepten, maar ook naar achtergrond informatie over de producten en technieken.

OVER WOUTER VAN LIERE

Kookgek in hart en nieren. Dol op vers markten en restaurants. Gek op het buitenleven en passie voor de jacht.
Vanaf mijn kindertijd ben ik al dol op koken, ik weet nog goed dat ik als kleuter mijn oma hielp met het bakken van een cake. De passie voor koken en alles daarom heen heeft zich verder ontwikkeld vanaf mijn tienertijd. Tijdens mijn studie technische bedrijfskunde heb ik voor mijn bijbaan in de horeca gewerkt in zowel de bediening als de in de keuken. De laatste jaren merk ik steeds meer dat ik het erg leuk vindt om meer te weten over de achtergrond van de producten waarmee ik kook. Deze verhalen wil ik graag met jullie delen op deze blog!